DEZVOLTAREA TALENTELOR

Identificam solutii de formare si dezvoltare a
competentelor pentru a obtine rezultate profitabile si care accelereaza succesul organizatiilor.

Identificam alaturi de dumneavoastra solutii pentru dezvoltarea competentelor membrilor echipelor pentru a obtine rezultate profitabile in afaceri si pentru a accelera succesul organizatiilor. Avem mai mult de 12 domenii de expertiza in care dezvoltam competente si o echipa de consultanti certificati si cu experienta vasta care contribuie la succesul planului dumneavoastra de formare.

Cu noi, puteți instrui un grup de persoane prin intermediul cursurilor personalizate sau puteti pregati o singura persoana prin intermediul cursurilor deschise. De asemenea, puteti conta pe o acompaniere personalizata, puteti accesa o certificare sau va puteti gestiona proiectul de formare.  Va oferim solutii rentabile, simple, concrete, eficiente si aplicabile rapid pentru formarea si dezvoltarea dumneavoastră.

finance4-features-pic3

Cursuri "off the shelf"

Catalogul de instruire da posibilitatea de a alege dintre peste 100 de programe de training pentru a instrui un grup de oameni din compania ta rapid si la un pret fix.

Cursuri personalizate

Cursurile cu continut personalizat necesita intelegerea obiectivelor dvs., intelegerea contextului dvs. si analiza impactului intervenției.

Pasaport pentru training

Cu pasaportul de training poti participa la orice curs vrei, à la carte, cu o investiție fixa.

#PRO: dezvoltarea competentelor profesionale

Colectia #PRO destinata dezvoltarii competentelor profesionale ajuta echipele tale sa-si imbunatateasca abilitatile rapid si confortabil.

Transformam abilitatile in rezultate

Oferta noastra de formare contribuie la cresterea performantei companiei dumneavoastra deoarece se bazeaza pe:

  • O experienta de invatare stimulativa si eficientă (70:20:10)
  • O oferta cu cele mai bune cursuri si continut posibil, in diferite limbi si formate
  • Formatori certificati
  • O metodologie inovativa, bazata pe personalizare, participare si adaptare la locul de munca
  • Implementare rapida si usoara

Pluri Consultants, partenerul tau in dezvoltarea competentelor

Alegerea Pluri Consultants pentru un proiect de formare cu o desfasurare larga este alegerea potrivita. In cazurile in care cineva poate fi coplesit de provocarile unui proiect de anvergura, cum ar fi formarea a sute sau chiar mii de angajati, Pluri Consultants va sta la dispozitie pentru a concepe si livra pentru dvs. si/sau organizatia dvs. o solutie completa care sa combine ingineria pedagogica, experienta trainerilor profesionisti si o solutie adecvata logistica.

Proiectele mari de formare sunt ambitioase si ridica provocari complexe in implementarea lor deoarece in multe cazuri implica formarea unui numar mare de persoane sau initierea unui proces amplu de transformare cu un buget limitat si cu riscurile pe care le presupune orice proiect mare.

De ce să ai încredere în noi?

Mai multa securitate: optimizam diferitele componente ale procesului de formare (inginerie pedagogica, management de proiect, logistica de formare, livrare în mai multe locatii etc.)

Mai multă eficienta: Coordonam toate aspectele logistice si de coordonare a mai multor participanti in timp ce tu te dedici sarcinilor cu valoare adaugata mai mare.

Mai multa flexibilitate: alegi tipul de implementare si beneficiile dorite. O garantie a rezultatelor de durata si un proces de achizitie de cunostinte in mai multe etape pentru un impact de durata.