PLURI CONSULTANTS ROMANIA

Va oferim solutii personalizate
de consultanta in domeniul capitalului uman pentru implementarea planurilor de dezvoltare.

Despre
Pluri Consultants

Suntem pasionati de solutii destinate optimizarii Capitalului Uman si de efectul transformator pe care acestea il pot avea asupra intregii experiente la locul de munca.

Activam in industria de Resurse Umane de aproape 30 de ani si, in ultimul deceniu, am fost clasati in mod constant ca una dintre primele preferinte ale companiilor din Romania pentru atragerea talentelor, dezvoltarea competentelor si optimizarea organizationala.

Si, sincer, nu am fost niciodata mai entuziasmati de potentialul pe care solutiile noastre il au in noua paradigma a fortei de munca.

O istorie
de 30 de ani

Pluri Consultants a inceput ca furnizor de cursuri de formare si servicii de recrutare si selectie in 1993, devenind rapid unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de formare din Romania.

Dupa aproape 30 de ani, afacerea noastra s-a extins foarte mult pentru a include crearea de solutii personalizate pentru clienti, furnizarea de servicii de externalizare a formarii, furnizarea de servicii de externalizare a proceselor de recrutare si selectie, outplacement si solutii de transformare organizationala.

Pluri Consultants?
Cine?

Pluri Consultants este un furnizor de solutii la cheie de invatare si de recrutare si selectie, o firma de consultanta, o casa de creatie de continut, un partener regional de livrare de solutii de formare si de consultanta organizationala si un furnizor de platforme digitale lider in industrie.

Totul la un loc. Si in toata regiunea.

Aveti incredere in noi ... cineva este intotdeauna pregatit sa va ajute cand aveti nevoie de ajutor.

De ce nu ati auzit de
Pluri Consultants?

Este posibil sa nu fi auzit de Pluri Consultants, dar cu siguranta ati auzit de companiile care ne folosesc serviciile, lidere in pietele de energie, transporturi, IT, servicii financiare, comert, utilitati si multe alte piete care se dezvolta accelerat.

Suntem destul de cunoscuti in Europa de Est si putem oricand sa va transmitem referintele noastre.

Ce ne face
asa de speciali?

Suntem pasionati de procesele de transformare a capitalului uman si a impactului acestora asupra nivelului de implicare al angajatilor. Si credem ca am identificat multe solutii inovative pentru cresterea performantei.

Va veti indragosti de servciile noastre... si de noi!